Elena Udrea va fi citată la penitenciarul din Costa Rica în două procese din România

Elena Udrea
Elena Udrea
18 octombrie 2018, 13:11

Joi, la Curtea de Apel Bucureşti, era programat dosarul în care Elena Udrea este judecată pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor în legătură cu finanţarea campaniei electorale de la alegerile prezidenţiale din 2009.

Avocatul care o reprezintă pe Udrea a arătat în sala de judecată că este de notorietate faptul că aceasta este arestată într-un penitenciar din Costa Rica şi trebuie să fie citată la locul de deţinere.

Judecătorul a fost de acord şi a amânat procesul pentru data de 15 noiembrie, urmând să se realizeze citarea prin intermediul Ministerului Justiţiei.

În acest dosar, mai sunt judecaţi: Ioana Băsescu, notar public, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu; jurnalistul Dan Andronic; Gheorghe Nastasia, la data faptei secretar general al Ministerului Dezvoltării; Victor Tarhon, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea; Ioan Silviu Wagner, la data faptei director general al unei societăţi comerciale cu capital majoritar de stat.

Tot joi, un alt complet de judecată a decis ca Elena Udrea să fie citată la penitenciarul din Costa Rica într-un dosar în care ea solicită Curţii de Apel Bucureşti redeschiderea urmării penale pe numele Anei Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, dar şi pe numele fostului jucător de tenis Dinu Pescariu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite