Elena Udrea, după ce a fost fotografiată în Costa Rica: Dacă ştiam că interesează pe cineva, puneam eu fotografii zilnic

5 martie 2018, 20:04

Îmbrăcate lejer, Alina Bica şi Elena Udrea au fost fotografiate la un restaurant din Costa Rica, dar și într-un magazin. Cele două sunt prietene, iar shopping-ul e o pasiune comună.

În pozele postate pe o reţea de socializare de un fotograf de ocazie român, ambele apar fără machiaj, uşor bronzate. Iar imaginile au stârnit întrebări în legătură cu sarcina Elenei Udrea, care a recunoscut de curând că urmează să aducă pe lume gemeni.

Imaginile au deranjat-o pe Elena Udrea, care a reacționat imediat.

„În lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro sistem au găsit ce să „share-uiască”. Poze cu mine şi Alina în Costa Rica. Dacă ştiam că interesează pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar şi din cabinetul ginecologului”, a scris fostul ministru al Turismului pe o rețea de socializare.

Pe 17 februarie, Elena Udrea a anunţat că este în Costa Rica, în vizită la nişte prieteni şi că de acolo nu se întoarce acasă, ci merge în Grecia, unde are de făcut tratamente.

Medicii spun că, în general, o femeie aflată în primul trimestru de sarcină trebuie să aibă grijă la alimentaţie şi odihnă, dar nu are restricţii de călătorie. Acestea intervin mai târziu.

Avocatul Elenei Udrea a refuzat să facă orice comentariu.

În dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea are o condamnare, în primă instanţă, la şase ani de închisoare cu executare. Numele ei e legat şi de dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009. În acest caz următorul termen de judecată este pe 8 martie.

Și Alina Bica are mai multe procese la Înalta Curte și a fost condamnată la închisoare în primă instanță în două dosare. Am încercat să dăm și de avocatul Alinei Bica, dar nu a răspuns la telefon.

Elena Udrea și Alina Bica au mai fost fotografiate împreuna la cumpărături la Paris, în 2014.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă