Electric Castle: Peste 90.000 de oameni s-au distrat la Bonţida în primele două zile ale festivalului

Electric Castle ziua a doua
Electric Castle ziua a doua
15 iulie 2022, 08:51

Indiferent dacă e zi sau noapte, la Bonţida, în judeţul Cluj, distracția este fără oprire. Sunt 10 scene, unde fiecare își poate găși genul muzical preferat.

Pe timp de zi, pe cele 40 de hectare ale domeniului Banffy, fiecare minut poate fi ocupat cu o activitate. Cele sportive sunt la mare căutare.

Cine își dorește o ținută nouă, poate să și-o cumpere de la standurile amenajate chiar la festival: „Avem pentru toate gusturile. Aici e colecția vintage. Tricourile astea se vând cel mai bine, e spiritul de festival până la urmă”.

Renate Rozenberg, PR Electric Castle: „Electric Castle rămâne unic în România prin faptul că ești departe de oraș, într-un domeniu special, la Castelul Banffy,care este un castel din secolul XVI, și, bineînțeles, cu un line-up de artiști care este foarte generos, gândit pe mai multe generații, pe mai multe stiluri muzicale.”

Pentru cei din zonă, Electric Castle este şi un bun prilej de afaceri. În comuna Bonţida, mulți localnici cazează petrecăreți la ei în curte: „Aici, aproape, e cel mai bine. Un prieten e rudă cu proprietarul și așa am găsit să stăm aicea.”

Localnic: „Am văzut inițial pe la vecini că mai sunt locuri și am zis să îmi încerc norocul. La vecini s-au putea să gășiți și apă și curent, la mine e mai greu, dar e ok, ne descurcăm.”

Și mulți antreprenori și-au adus afacerile sezoniere la Bonţida.

Rep: Cu ce îi întâmpinați pe oameni?

Localnic: „Cu mici, ceafă, cartofi, chiar și hamsii și cu bere, care e atracția sezonului.”

La Electric Castle sunt așteptați peste 250 de mii de participanți în cele 5 zile de festival.

 

Zeci de mii de oameni au dansat pe cele mai diverse ritmuri și au cântat alături de artiști, în a doua noapte la Electric Castle.

Petrecăreții, unii veniți de la mii de kilometri, s-au distrat la maximum, iar cei mai entuziaști au încins o horă, în timp ce cantau cei de la Zdob și Zdub.

 

Una dintre cele mai așteptate trupe, Editors, a urcat și ea, aseară, pe scenă.

Organizatorii anunță, pentru astăzi, o zi explozivă, cu invitați în premieră pentru România.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite