Șeful IPJ Constanța și-a pierdut funcția după ce sute de turiști s-au prins în horă la Mamaia

2 iulie 2020, 14:34

O comisie din cadrul Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne a evaluat măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov2, în stațiunea Mamaia, de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și Poliția Stațiunii Mamaia. În urma analizei situației constatate s-au dispus următoarele: cu data de 30 iunie 2020, șefului I.P.J Constanța i-a fost întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare, iar cu data de 1 iulie 2020, s-a dispus încetarea împuternicirii adjunctului șefului I.P.J Constanța pe linie de ordine publică”, anunță IGPR.

Potrivit sursei citate, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, cu data de 1 iulie, comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, iar prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarul de poliție Nucu Marian a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pe o perioadă de 3 luni.

Totodată, Poliția a suplimentat numărul efectivelor care acționează pe litoral. Astfel, 182 de polițiști au fost delegați la IPJ Constanța.

În total, peste 500 de polițiști acționează pe litoral.

În Mamaia, oamenii au încins o horă chiar pe promenadă. În imagini s-a văzut cum turiștii se distrau fără să păstreze distanțarea socială.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite