Eforie Sud, staţiunea nimănui. Clădiri în paragină, multă mizerie şi câini fără stăpâni îi întâmpină pe turişti la tot pasul

12 iulie 2019, 21:08

Eforie Sud este una dintre cele mai bine poziționate stațiuni de pe litoralul românesc, între mare și lacul Techirghiol. Din păcate, la tot pasul vezi buruieni, gunoaie și maidanezi.

Cei care au avut curaj să investească bani în câteva unități de cazare din Eforie Sud nu știu când își vor amortiza costurile. Conștienți că stațiunea nu are ce să le ofere turiștilor, pentru o cameră dublă, în plin sezon estival, cer 130 de lei pe noapte, la un hotel de trei stele.

Liniștea din stațiune și prețurile mici sunt singurele motive pentru care turiștii se întorc în Eforie Sud. Şi speranța că va fi mai bine.

Turiștii nu au nici locuri de distracție. Teatrul de Vară sau Cazinoul, două bijuterii din vremurile de glorie ale stațiunii, sunt acum în paragină.

Reprezentanții din turism consideră că lipsa de implicare este cea care transformă o stațiune cu potențial într-una fantomă.

Am încercat să îl contactăm pe primarul din Eforie, Robert Șerban, pentru a afla dacă e vreo speranța pentru dezvoltarea stațiunii, dar nu a fost de găsit.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite