Ediţia de primăvară a Târgului de Turism. Ministrul Daniel Cadariu, prezent la deschidere

Târg de turism
Târg de turism
23 februarie 2023, 08:56

Demnitarul va fi însoţit de către preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, precum şi secretarii de stat din cadrul Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului (MAT), Tudoriţa Lungu, Cătălin Canciu, Lucian Rus şi Angel-Iulian Călin.

Potrivit unui comunicat de presă al ministerului de resort, la standul MAT din cadrul Târgului de Turism al României vor fi promovate geoparcurile şi destinaţiile ecoturistice, iar în weekend vor fi organizate activităţi pentru copii.

În perioada 23 – 26 februarie, Romexpo organizează ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României, în cadrul căruia peste 151 de companii, din zece ţări (Bulgaria, Cipru, Egipt, Grecia, Israel, Republica Moldova, Polonia, România, Turcia şi Ungaria), participă cu reduceri de până la 50% pentru destinaţiile populare, dar şi cu promoţii speciale la vacanţe de lux. Evenimentul înregistrează un grad de internaţionalizare de 49%.

Programul de vizitare a Târgului este următorul: în perioada 23 – 25 februarie, între orele 10:00 – 18:00; pe data de 26 februarie, în intervalul orar 10:00 – 16:00. Accesul vizitatorilor este gratuit.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Trei vești proaste despre vacanțele de anul acesta

România a pierdut un milion de turiști străini, în ultimii patru ani