Ședință de Consiliu Local la Sectorul 1 pe tema gunoaielor. Va fi prezent și prefectul Capitalei, Alin Stoica

Consiliul Local al Sectorului 1 se va întruni, astăzi, de la ora 14.00. La întrunire va fi prezent și prefectul Capitalei, Alina Stoica. Unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi este criza deșeurilor, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunțând luni seară la Tema Zilei, de la TVR 1, că astăzi va solicita consilierilor să voteze rezilierea contractului cu Romprest.

24 Iunie 2021, 13:25 (actualizat 24 Iunie 2021, 13:30) |
Alin Stoica, Prefectul Capitalei

 

”Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte importante pentru comunitate. Printre aceste subiecte se află și problema deșeurilor și criza provocată de operatorul de salubritate. Astfel, am lansat o invitație de participare la această ședință Primarului General al Municipiului București, Ministrului Mediului, Prefectului Municipiului București, președintelui Agenției Naționale pentru Mediu, președintelui Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice – A.N.R.S.C și comisarului general al Gărzii de Mediu. Toate părțile implicate trebuie să fie prezente pentru a decide și a găsi soluția cea bună pentru locuitorii Bucureștiului”, a scris primarul Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.
Până la această oră, singurul care și-a anunțat prezența la ședința Consiliului Local este prefectul Capitalei, Alin Stoica. Prefectul a încercat în mai multe rânduri în ultimile săptămâni să fie un mediator în conflictul dintre Primria Sectorului 1 și operatorul de salubritate Romprest.
Clotilde Armand a anunțat luni, la Tema Zilei de la TVR 1, că în ședința de astăzi va cere rezilierea contractului cu Romprest.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 17°C 19°C
IASI 13°C 19°C
CLUJ 13°C 15°C
CONSTANTA 15°C 15°C
CRAIOVA 16°C 17°C
BRASOV 13°C 15°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI