Ecouri printre fani şi specialişti. Modelul iPhone X, cel mai scump telefon vândut vreodată de Apple

14 septembrie 2017, 12:23

Cel mai scump dintre cele trei noi modele este iPhone X Editon – prin care Apple marchează un deceniu de la lansarea primului său telefon. Cu un design complet nou şi tehnologie de ultimă generaţie, modelul include recunoaştere facială, butonul Home a dispărut, iar ecranul ocupă partea frontală aproape în totalitate.

“Apple aduce acest telefon la un preţ piperat: 999 dolari. Aşa că e o piaţă limitată, inclusiv în SUA.     Dar cred că vom vedea, în timp, o schimbare de preţ”, crede Tim Bajarin, expert IT.

Apple a prezentat alte două noi modele, ceva mai ieftine – iphone 8 şi iPhone 8S.  Cel mai comentat însă este modelul de lux. Potenţialii cumpărători au asaltat forumurile: unii spun că vor duce dorul butonului Home, o adevărată emblemă a telefonului Apple.

Doamnele se întreabă cum va funcţiona recunoaşterea facială dacă au machiaj mai abundent sau, dimpotrivă, dacă sunt nemachiate. Iar o parte însemnată din segmentul masculin ar dori să ştie ce e de făcut în cazul în care consoartele le pun telefonul în faţă când ei dorm şi, astfel, deblochează aparatul..

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite