Echipa Matinalii de la TVR Moldova aniversează doi ani de la prima emisie

6 iunie 2019, 15:32

Ilinca Avram știe cel mai bine ce înseamnă doi ani de Matinalii. Ea face parte din echipă, încă, din prima zi.

Ilinca Avram, prezentator Matinalii: Înseamnă dimineți frumoase pline de energie, bine câteodată sunt și dimineți somnoroase dar atunci când ieși din casă și vezi un răsărit de soare atât de frumos, uiți de toate. Și când primești mesajele oamenilor care se uită la tine de peste tot din lume cumva te inspiră și îți dă forță să mergi mai departe și deja doi ani la rând să ne trezim la 5 dimineața.

Anatol Guzic, prezentator Matinalii: Pentru mine emisiunea Matinalii este ca a doua familie unde mă simt foarte bine unde am parte de colegi respectuoși, colegi care sunt receptivi. Și e o mare plăcere să te trezești știind că te urmărește o țară întreagă și o lume întreagă pentru că suntem și pe TVR internațional ceea ce înseamnă că suntem urmăriți de românii de pretutindeni.

Stela Botez, prezentator Matinalii: Atunci când am venit la Matinalii, am spus din start că este o provocare pentru mine și continuă să fie o provocare chiar și astăzi după 10 luni de experiență aici în familia Matinalii, pentru că în fiecare zi se întâmplă lucruri noi, lucruri frumoase, invitați deosebiți. Dar, în general, familia matinalii mi-a devenit cu adevărat o familie prietenoasă.

Sandu Scobioală, prezentator Matinalii: Eu sunt ultimul din prezentatori și mă bucur în primul și în primul rând că echipa Matinalii m-au primit cu brațele deschise, mă bucur foarte mult că fac parte din această echipă. Și chiar dacă sunt un pic tristuț de dimineață, am colegii necesari care să-mi ridice atât mie buna dispoziție, cât și tuturor telespectatorilor.

Mihai Savuc visa să ajungă chef într-un restaurant cu stele Michlelin, din Londra, dar a ajuns în echipa Matinalii și spune că s-a regăsit aici.

Mihai Savuc, bucătar: Să spun că eu sunt cireașa de pe tort aici, în cadru emisiunii Matinalii? Nu. Cireașa de pe tort sunt acele rețete pe care le creștem aici dimineața în bucătăria Matinalilor și însuși Matinalii, emisiunea Matinalii ar trebui să fie o carte scrisă și pot să spun că Matinalii este tot.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă