După săptămâni de acalmie, Europa, Asia și Americile se confruntă cu creșterea accelerată a cazurilor de COVID 19

25 iunie 2020, 22:14

De câteva zile, în Croația, numărul de îmbolnăviri noi crește continuu. Deși în ultima lună și jumătate croații stăteau foarte bine. Noii pacienți au simptome ușoare.

În mai multe orășele din Danemarca s-au înmulțit cazurile de COVID în școli și în cămine de bătrâni. Deocamdată, autoritățile nu sunt lămurite dacă e valul doi sau e tot primul.

În Elveția, guvernul federal va suporta costurile, integral, pentru testarea populației – atât pentru depistarea pozitivilor, cât și pentru a vedea procentul de imunizați.

Americanii au avut un număr record de infectări cu noul coronavirus. În ultimele 24 de ore, au fost raportate peste 38 de mii de îmbolnăviri. În California, Florida și Oklahoma unitățile de terapie intensivă sunt pline.

Într-o suburbie a orașului Melbourne, în Australia, echipe medicale vor merge din ușă în ușă, pentru a testa, cât mai rapid, 100 de mii de persoane. În zonă e un focar COVID și există riscul ca de acolo corona să se extindă.

Îmbolnăviri record și în India. În ultimele 24 de ore s- au înregistrat 17 mii de cazuri noi. Cei mai mulți bolnavi sunt la New Delhi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă