Duminică nu sunt trenuri blocate pe calea ferată. Situație specială între Buftea – Periș și Videle – Roșiori, unde apar fluctuații de tensiune. Întârzieri de zeci de minute

Trenuri întârziate
Trenuri întârziate
27 ianuarie 2019, 10:48

Pe relația București – Lehliu, trenurile sunt tractate cu locomotive Diesel. Se intervine cu drezina pantograf pe un fir de circulație, astfel încât garniturile să circule în condiții normale, cu locomotive electrice.

Pe sectoarele Buftea – Periș și Videle – Roșiori, unde apar frecvent fluctuații de tensiune, trenurile circulă cu viteză redusă și cu încercări repetate de conectare a pantografului la linia de contact, pentru asigurarea curentului electric necesar continuării parcursului.

Muncitorii au verificat pe parcursul întregii nopți componentele de alimentare cu energie electrică și au remediat deranjamentele constatate.

Pe celelalte magistrale se circulă în condiții de iarnă, fără implicații majore, menționează CFR.

Duminică, echipele feroviare fac verificări permanente pe toate secţiile de cale ferată din jumătatea de sud a țării. Pe segmentele unde situația o impune, se intervine cu personal și utilaje, astfel încât să fie menținut operațional traficul pe toate magistralele, mai subliniază compania.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă