Duminică are loc prima semifinală Eurovision România. Show-ul va fi transmis în direct pe TVR1, TVR HD, TVRi și TVR Moldova

25 ianuarie 2019, 14:15

Organizatorii promit un show la superlativ, unde pentru prima dată în istoria acestei competiții camera verde va fi la vedere: interpreții vor fi pe scenă de la începutul show-ului până la final.

În deschiderea show-ului vor dansa artiștii de la The Sky Dance Company, iar momentul serii îi aparține Iulianei Beregoi. Artista va susține un recital la finalul concursului.

Va fi o semifinală ca o finală. Sunt garantate câteva lucruri: succesul evenimentului prin profesionalismul televiziunii, dragostea ieșenilor pentru arta și cultura și frumusețea tuturor celor care ne vor primi în casele lor în timpul concursului (primarul Iașului, Mihai Chirica)

Pentru prima oară este o semifinală la Iași și vă propunem să permanentizăm acest lucru. La anu’ să organizăm finala la Iași. Noi strângem bani de pe acum (Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași)

Semifinala de la Iași va avea o premieră europeană. Este pentru prima dată în istoria Eurovision atât în România, cât și în străinătate când camera verde este în scenă. Deci toți interpreții vor fi din primul moment până în ultimul moment al show-ului pe scenă (Dan Manoliu)

Duminică seară vom cunoaște primii finaliști Eurovision România.

Juriul național va califica cel mult 5 piese din cele 11 care vor fi interpretate în prima semifinală. Iar publicul va putea să trimită în finală, prin televot, încă o melodie.

La fel se va întâmpla și în a doua semifinală, pe 10 februarie, la Arad.

Va fi spectacol grandios de lumină și efecte speciale, pentru care au folosit peste 200 metri pătrați de ecrane led, dintre care 150 de metri pătrați de înaltă rezoluție.

Show-ul de la Iași va fi transmis în direct, duminică, de la ora 21.00, pe TVR 1, TVRHD, TVR Internațional și TVR Moldova.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite