Ducii de Sussex au anunțat că așteaptă al doilea copil în aceeași zi în care, în urmă cu 37 de ani, Prințesa Diana anunța că este însărcinată cu Harry

15 februarie 2021, 21:04

Imaginea dată publicității de fotograful oficial al ducilor de Sussex a fost de fapt anunțul că Harry și Meghan așteaptă un nou copil. Imaginea a fost publicată chiar de Ziua Îndrăgostiților, un amănunt care nu a rămas neobservat de comentatorii regali.

RICHARD FITZWILLIAMS, comentator regal: „Este o veste minunată şi fericită, mai ales că a fost transmisă de Sfântul Valentin. Exact acum 37 de ani, prinţesa Diana a anunţat că este gravidă cu Harry, deci are o semnificaţie aparte pentru ei.”

Judecând după aparențe, jurnaliștii speculează că Meghan Markle este deja în luna a patra sau chiar a cincea de sarcină și se așteaptă să nască în mai sau iunie. Viitorul copil va fi al optulea în linia la tron și va avea titlul de Lord sau Lady. Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat anul trecut la îndatoririle regale și trăiesc acum în California.

(w500) Prințul H

Bebelușul va fi automat cetăţean american, iar dacă Harry îl va înregistra la Ambasada Britanică, atunci va fi şi cetăţean britanic.

Ducele și Ducesa de Sussex mai au un fiu, Archie, născut în mai 2019. În noiembrie anul trecut, Meghan a dezvăluit într-un editorial pentru New York Times că vara trecută a suferit o pierdere de sarcină.

Știrea că Harry și Meghan așteaptă un nou copil ține prima pagină a ziarelor din Regatul Unit.

Și purtătorul de cuvânt al Palatului Buckingham a transmis că regina, ducele de Edinburgh, Prințul de Wales și întreaga familie regală este încântată de aceste vești și le transmit celor doi toate gândurile bune.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite