Ducii de Cambridge s-au întâlnit cu Angela Merkel. Prințul George și prințesa Charlotte au captat întreaga atenție la sosirea în Germania

19 iulie 2017, 18:43

Ducele și Ducesa de Cambridge au fost întâmpinați cu aceeași căldură peste tot, mai ales că i-au luat cu ei pe cei doi copii. Prințul George împlinește 4 ani luna aceasta, iar micuța prințesă Charlotte are doi ani.

Copiii sunt cei care au captat de fapt întreaga atenție, încă de la coborârea din avion.

Ducesa de Cambridge a coborât din avionul privat împreună cu  Charlotte, în timp ce prințul William îl ținea pe George de mână. Copiii au fost însoțiți la ambasada britanică de bona regală și nu au luat parte la programul oficial.

(w500) PrinČul W

Cuplul regal britanic a fost întâmpinat la cancelaria federală de Angela Merkel. Prințul William și ducesa de Cambridge au luat masa cu cancelarul Angela Merkel.

Cancelarul anunțase anterior că Brexitul se va afla probabil printre subiectele pe care le vor discuta la masă.

William și Kate au mers apoi la Poarta Brandenburg, unde au fost întâmpinați la  de o mulțime care i-a ovaționat. De la Poarta Brandenburg, ducii de Cambridge  au mers la Memorialul evreilor uciși în Europa. Prințul William a descris memorialul drept „foarte emoționant”.

Prima din cele 3 zile ale vizitei în Germania se încheie cu o petrecere în onoarea Reginei Elisabeta.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite