Ducesa Meghan îşi suspendă podcastul pe perioada doliului

Ducesa Meghan
Ducesa Meghan
12 septembrie 2022, 22:02

De-a lungul timpului, ducesa şi i-a avut printre invitate pe Mariah Carey şi pe Serena Williams. Podcastul său se concentrează asupra „etichetelor care le îngrădesc pe femei”, conform descrierii de pe Spotify, relatează Reuters

Ducesa de Sussex, fosta actriță Meghan Markle, a jucat în serialul de televiziune „Suits” înainte de căsătoria sa cu Harry.

Cuplul, care trăiește în California alături de cei doi copii, se afla în Europa pentru a participa la o serie de evenimente caritabile atunci când Regina Elisabeta a II-a a murit, pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Tot luni, Prințul Harry, soţul lui Meghan, i-a adus un omagiu emoționant bunicii sale în care a subliniat cât de mult preţuieşte timpul pe care l-a petrecut alături de Elisabeta a II-a şi cum îl va onora pe tatăl său, Charles, în calitate de nou rege.

Harry şi Meghan au renunţat la îndatoririle regale în 2020. S-au înstrăinat de familie şi au adus critici la adresa Palatului Buckingham şi a modului în care au fost trataţi.

Dar sâmbătă, cuplul şi-a făcut pe neaşteptate apariţia alături de Prinţul William, moştenitorul tronului, şi de soţia acestuia, Kate, în preajma Castelului Windsor. Au citit împreună miile de mesaje lăsate de britanici în amintirea suveranei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite