Ducesa de Sussex cere despăgubiri de 1,5 milioane de lire sterline tabloidului britanic Mail on Sunday

3 martie 2021, 08:39

În februarie,  soţia prinţului Harry a câştigat  acţiunea în justiţie intentată în Marea Britanie împotriva trustului Associated Newspapers, editorul tabloidului Mail on Sunday, pe care l-a dat în judecată pentru încălcarea vieţii private după publicarea unei scrisori adresate tatălui său.

Fosta actriţă americană, în vârstă de 39 de ani, a acuzat conglomeratul media Associated Newspapers – care editează cotidianul Daily Mail şi suplimentul său duminical Mail on Sunday – că i-a încălcat viaţa privată publicând extrase dintr-o scrisoare scrisă de mână, adresată în august 2018 tatălui său Thomas Markle, în vârstă de 76 de ani, cu care Meghan nu e în relaţii bune.

Scrisoarea a fost scrisă la câteva luni după nunta ei cu Harry, la care tatăl lui Meghan nu a participat din motive de sănătate şi după ce acesta a pozat pentru paparazzi. În scrisoare, ea îi cere lui Thomas Markle să nu se mai expună şi să nu mai mintă în presă despre relaţia lor tensionată.

Avocaţii lui Meghan au denunţat „publicarea ilegală a unei scrisori private” şi au depus o cerere de „judecată sumară” pentru a obţine câştig de cauză fără a trece printr-un proces.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite