Ducesa de Sussex a născut un băiețel, iar prințul Harry a asistat la eveniment. „A fost cea mai incredibilă experiență pe care mi-aș fi putut-o imagina”

6 mai 2019, 16:08

Sunt încântat să anunț că Meghan și eu avem un băiețel, a spus  Ducele de  Sussex, vizibil emoționat, adăugând că nașterea a avut loc dimineață devreme și atât mama cât și bebelușul se simt foarte bine.

Mama și bebelușul se simt incredibil de bine. A fost cea mai incredibilă experiență pe care mi-aș fi putut-o imagina. Suntem amândoi absolut încântați și recunoscători pentru dragostea și sprijinul pe care le primim„, a declarat proaspătul tătic.

Harry a adăugat că încă se gândesc la numele bebelușului. Cel mai bine cotate la bursa de specialitate sunt nume precum Arthur, James, Albert sau Philip. Însă tânărul cuplu regal a preferat până acum să spargă tiparele. Spre exemplu, Meghan nu a dorit să nască în spitalul din Londra unde au născut prințesa Diana și Kate, soția prințului William.

Se așteaptă încă detalii legate de locul unde s-a produs fericitul eveniment.

Sute de fani s-au adunat în apropierea castelului Windsor, unde cu un an în urmă începea basmul regal dintre Harry și Meghan.

Casa Regală a Marii Britanii a dat un comunicat oficial pentru a anunța fericitul eveniment, în care se arată că bebelușul s-a născut la ora 5.26 dimineața și cântăreşte 3,260 kg. Potrivit comunicatului, prințul Harry a asistat la naștere.

La Frogmore Cottage, noua reședință a ducilor de Sussex, a venit și mama lui Meghan, Doria Ragland.

Anunțul a fost făcut și pe contul oficial de Instagram al ducilor de Sussex.

(w620) Anunțul o

Informația că Ducesa de Sussex a intrat în travaliu a fost dată azi de Palatul Buckingham, citat de BBC.

Copilul va fi al șaptelea în ordinea succesiunii la tron, după Prințul Charles, Ducele de Cambridge (William) și copiii săi – prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis – și ducele de Sussex (Harry). Bebelușul este al optulea strănepot al Reginei Elisabeta.

Va fi primul copil din familia regală care va avea dublă cetățenie –  britanică și americană. Este încă o mărturie a faptului că vremurile s-au schimbat pentru casa Casa Windsor. Băiețelul este și singurul membru birasial prin naștere al regalităţii britanice.

Prințul Harry și soția sa,  Meghan, au anunțat public sarcina la 15 octombrie  2018, în prima zi a turneului lor în Australia și Noua Zeelandă.

Sexul bebelușului a fost o surpriză pentru părinții săi – Meghan și Harry au ales să nu știe dinainte dacă vor avea fetiță sau băiețel, potrivit BBC.

Ducesa de Sussex a fost văzută ultima dată la un eveniment public oficial la 19 martie, când a semnat în cartea de condoleanțe împreună cu Harry pentru victimele atacului terorist din  Christchurch, notează BBC.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite