Ducesa de Cambridge împlineşte sâmbătă 39 de ani

Ducesa de Cambridge
Ducesa de Cambridge
9 ianuarie 2021, 15:54

Kate îşi celebrează ziua de naştere alături de familia sa la reşedinţa Anmer Hall din Norfolk, unde ducii de Cambridge au petrecut Crăciunul după ce regina Elisabeta a II-a s-a decis să rămână la castelul Windsor, a raportat agenţia britanică de presă PA.

Sărbătorirea zilei de naştere va fi, probabil, un eveniment privat, la care vor participa soţul ei, prinţul William, şi cei trei copii ai lor, prinţul George (şapte ani), prinţesa Charlotte (cinci ani), şi prinţul Louis (2 ani).

În timpul pandemiei, ducii de Cambridge şi-au adaptat agenda de angajamente publice, participând la evenimente desfăşurate online.

În luna decembrie, William şi Kate au efectuat timp de trei zile un tur cu trenul regal pentru a le mulţumi lucrătorilor din prima linie şi celor esenţiali pentru eforturile depuse în timpul pandemiei.

Călătoria ducilor de Cambridge a atras însă critici din partea celor care au sugerat că turul nu ar fi trebuit să aibă loc în contextul în care numărul cazurilor de COVID-19 continuă să crească.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă