Ducesa de Cambridge a născut cel de-al treilea copil, un băiat. Acesta este cel de-al cincilea moștenitor al tronului Marii Britanii

Ducesa de Cambridge a născut cel de-al treilea copil, un băiat, la maternitatea privată Saint Mary din Londra. Tot acolo i-a născut pe primii doi copii: prințul George, acum în vârstă de 4 ani, și prințesa Charlotte, de doi ani și 11 luni. Este cel mai frumos cadou, spun britanicii, pentru că astăzi e sărbătoarea protectorului lor, Saint George, Sfântul Gheorghe.

23 Aprilie 2018, 12:20 (actualizat 23 Aprilie 2018, 23:15) |
$article.media.images[0].description
Ducesa de Cambridge a născut un băiețel"

Palatul Buckingham anunţă cu mândrie venirea pe lume a unui prinţ, astăzi, de Sf.George, anul 2018. Trăiască Regina!

Cel mai nou membru al Familiei Regale Britanice este cel de-al şaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. Micul prinț este al 5-lea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după Charles de Wales, bunicul său, după Prințul William, tatăl său, George, fratele mai mare, și surioara, Charlotte.

Până acum, pe locul al 5-lea era Prințul Harry, "ginerele anului", cum îl alintă presa, pentru că luna viitoare are nunta cu Meghan Markle.

Micuțul a venit pe lume în aceeași maternitate unde s-au născut frații săi: la 22 iulie 2013, prințul George și la 2 mai 2015, prințesa Charlotte.

Tot la Spitalul St.Mary din Londra s-a născut, în 1982, şi Prinţul William, nepotul Reginei Elisabeta a II-a, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, Prinţul Charles.

UPDATE Cuplul regal, Kate și William, a părăsit maternitatea, împreună cu bebelușul născut astăzi, purtat într-un scaun pentru copii. Merg acasă, la Palatul Kensington, unde îi așteaptă ceilalți doi copii. Kate și William i-au salutat pe numeroşii admiratori care au venit în faţa clinicii.

UPDATE Prințul George, (4 ani) și Prințesa Charlotte (2 ani și 11 luni) au fost aduși la maternitatea Saint Mary de tatăl lor, Prințul William, să-și vadă frățiorul. Prințesa Charlotte a salutat cu mâna întreaga asistență din fața clinicii, în aplauzele și uralele mulțimii. Apoi, cei doi copii au fost duși acasă, la Palatul Kensington.

UPDATE După ce a asistat la naștere, Prințul William a plecat la Palatul Kensington să-i aducă pe ceilalți doi copii ai cuplului sa-și vadă mama și să-și cunoască fratele.

UPDATE Ducesa de Cambridge, soţia Prinţului William al Marii Britanii, a născut al treilea copil al cuplului. Bebeluşul, un băiat, a avut la naștere 3,8 kilograme.

Palatul Kensington a anunţat că mama şi bebeluşul se simt bine şi că întreaga familie regală este încântată de veste. Prinţul William a asistat la naştere.

Încă nu se cunoaşte numele bebeluşului, dar favorite la casele de pariuri sunt Arthur, Philip, Thomas şi Albert. Numele va fi anunțat într-una din zilele următoare.

Conform tradiţiei, naşterea bebeluşului regal a fost anunţată printr-o proclamaţie semnată de medicii care au asistat la naşterea sa. Documentul a fost expus pe un şevalet auriu, plasat pentru publicul larg în curtea Palatului Buckingham, reşedinţa oficială din Londra a suveranei britanice Elisabeta a II-a.

Ducesa Kate a intrat în travaliu azi dimineață.

Ducesa de Cambridge se află deja la maternitatea privată Saint Mary din Londra, unde i-a născut pe primii doi copii: prințul George, acum în vârstă de 4 ani, și prințesa Charlotte, de doi ani și 11 luni.

În același spital i-a născut prințesa Diana pe prinții William și Harry. Marea întrebare este dacă bebelușul, care se va naște în câteva ore, probabil, va fi o fetiță sau un băiețel.

Kate și William au ales să anunțe acest lucru abia la naștere. Casele de pariuri sunt cuprinse deja de febrilitate.

Dincolo de sexul nou-născutului, mai e problema numelui care îi va fi ales.

Articole pe aceeaşi temă
 
*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 15°C 6°C
IASI 9°C 4°C
CLUJ 3°C 2°C
CONSTANTA 16°C 7°C
CRAIOVA 9°C 4°C
BRASOV 10°C 3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI