Ducesa de Cambridge a câștigat procesul împotriva revistei franceze care a publicat fotografii topless

5 septembrie 2017, 23:29

În 2012, revista Closer a publicat o serie de poze topless ale ducesei de Cambridge, Kate Middleton, care se afla în acea perioadă în vacanță, în Franța.

Redactorul șef și directorul acestei reviste au fost condamnați la amenda maximă de 45.000 de euro, fiecare de tribunalul din Nanterre.

Paul-Albert Iweins – avocat Closer:  Pedeapsa în sine, care corespunde pedepsei maxime, e un pic exagerată deoarece se referă la un litigiu privat.

Kate și soțul său, William, care este al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, petreceau câteva zile în luxosul domeniu Luberon, la castelul Autet. Difuzarea pozelor toplesse cu ducesa de Cambridge a supărat foarte tare familia regală, iar presa tabloidă din Anglia a apărat atunci imaginea ducesei.

Cuplul regal a obținut în justiție oprirea de la publicare a fotografiilor și a depus plângere, cerând despăgubiri de 1,5 miloane de euro.

Jean Veil, avocatul ducesei de Cambridge:  Va fi cum vor dori ducele și ducesa, se va vorbi despre aspecte pozitive și negative, dar nu am niciun dubiu că persoanele vinovate vor fi pedepsite.

Buckingham Palace a catalogat publicarea acestor poze drept o invazie «grotescă» în viața privată a cuplului regal.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă