Ducele și ducesa de Sussex și-au amânat luna de miere

21 mai 2018, 19:59

Palatul Kensington a dat publicității trei fotografii de la nuntă, realizate la castelul Windsor. Într-una dintre ele apare familia regală în noua componență: regina Elisabeta a II-a, prințul consort Philip, prințul Charles și ducesa de Cornwall, ducele și ducesa de Cambridge, alături de micul prinț George și prințesa Charlotte, și, evident, tânărul cuplu căsătorit, ducele și ducesa de Sussex. Doria, mama lui Meghan, apare și ea în fotografie.

(w500) Fotografie

Harry și Meghan și-au amânat luna de miere pentru a se ocupa de angajamentele familiei regale.

Marți vor participa la petrecerea prilejuită de cea de-a 70-a aniversare a prințului de Wales.

Meghan a spart deja tiparele regale rostind un discurs emoționant la recepția din seara nunții, în care i-a mulțumit prințului Charles pentru primirea pe care i-a făcut-o în familia regală.

O biografie a fostei actrițe, postată pe site-ul oficial al monarhiei, menționează angajamentul său de a contribui la promovarea justiției sociale și drepturilor femeilor.

Între timp, creatoarea rochiei de mireasă spune că a avut o legătură specială cu Meghan, ca să poată crea ceva perfect.

Jurnalist: „Oamenii care au croit rochia ştiau la ce lucrează?”

Clare Keller, designerul rochiei de mireasă a lui Meghan Markle: „Nu, deloc. A fost secretul meu şi al lui Meghan.”

Jurnalist: „Nu aţi spus nici măcar familiei, soţului?”

Clare Keller: „Nu. Este o chestiune privată.”

Creatoarea este o britanică, prima femeie care conduce casa de modă franceză Givanchy. Potrivit presei britanice, rochia de mătase cu un voal lung de 5 metri și brodat manual ar fi costat peste 300.000 de lire sterline. Creatoarea a dezvăluit și reacția lui Harry, după ceremonie: „A venit direct la mine şi mi-a spus: ‘Dumnezeule, arată incredibil.’ A fost un moment minunat pentru amândoi şi sunt mândră cu adevărat.”

Potrivit presei britanice, pentru coafura miresei a fost adus un stilist celebru din New York, iar costurile cu machiajul si aranjarea părului au depășit 10.000 de lire sterline.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite