Dublă crimă în Piatra Neamț. Un bărbat care avea ordin de restricție și-a ucis fiul și soacra

26 martie 2019, 19:41

Totul s-a întâmplat în câteva minute. Bărbatul era supărat, spun martorii, pentru că ar fi fost alungat și pentru că soacra ar fi avut un cuvânt de spus în divorțul de soție. Femeia, care locuiește acum în Italia, înaintase divorțul și obținuse un ordin de restricție împotriva soțului. Bărbatul nu avea voie să se apropie de familie.

Relu Petrache are 60 de ani și era nevoit să trăiască departe de familie. Fiul său de 16 ani stătea cu bunica maternă, iar soția și fiica de 10 de ani locuiau în Italia. Cu o familie destrămată, bărbatul se certa des cu soacra. Certurile cu femeia erau la ordinea zilei, spun mai multe surse. Noaptea trecută, scandalul a degenerat. Bărbatul, orbit de furie, ar fi scos cuțitul și a lovit. Victime i-au căzut atât fiul, cât și soacra. După crimă, bărbatul s-a dus la un nepot ca să îi dea vestea și să cheme poliția.

Cât timp a așteptat să vină poliția, Relu Petrache a intrat în casă și a incendiat-o, ca să se răzbune sau ca să șteargă urmele crimelor.

Anchetatorii au stabilit că mobilul dublei crime a fost casa. A ridicat-o pe terenul soacrei, astfel că proprietara casei, în acte, a fost trecută tot bătrâna. Cu timpul, însă, lucrurile între cei doi soți s-au degradat. Bărbatul nu a mai fost lăsat să locuiască sub același acoperiș cu restul familiei. Mai mult, pe numele lui a fost emis un ordin de restricție. Între timp, soția și-a luat fiica, acum în vârstă de 10 ani, și a plecat la muncă în Italia.

Anchetatorii urmează să stabilească acum dacă a fost sau nu premeditată crima. Bărbatul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite