DSP Sibiu are conducere militară

DSP Sibiu
DSP Sibiu
17 noiembrie 2020, 19:38

Până marți, medicul ORL Daniel Chelcea era director medical al Spitalului Militar de Urgență Sibiu.

Colonelul Chelcea a declarat, pentru Mediafax, că își dorește, în primul rând să vadă ce probleme și ce resurse va găsi la DSP, de miercuri. „Nu pot să spun ce o să fac de mâine (miercuri – n.r.), pentru că nu știu. Trebuie să văd care sunt problemele, ce resurse găsesc și cum să putem face să fie mai bine. În mod cert va fi mai bine, asta este speranța mea. Lucrurile trebuie să revină la normal”, a declarat colonelul Chelcea.

El a preluat conducerea DSP Sibiu, după ce fostul director Gabriel Budescu și-a dat demisia pe fondul creșterii alarmante a numărului de cazuri de COVID-19 în județ.

Potrivit Mediafax, care citează surse politice, noua conducere a DSP Sibiu a fost stabilită încă de vineri, când s-a stabilit intrarea municipiului Sibiu, a orașelor Cisnădie și Tălmaciu și a satului Șelimbăr în carantină.

Directorul adjunct al DSP Sibiu nu va fi militar, au mai spus sursele citate.

În paralel, Corpul de Control este la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. Directorului general Liliana Coldea i s-a cerut demisia, însă aceasta refuză.

Județul Sibiu are cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19, marți coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile fiind de 8,17 la mia de locuitori.

 

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite