VIDEO TELEJURNAL

Drumuri presărate cu gropi. Service-urile şi avocaţii câştigă de pe urma ghinioanelor şoferilor

Apeluri disperate ale şoferilor care străbat drumurile ţării. Sunt prea puţine porţiuni pe care poţi merge fără grijă că îţi vei rupe maşina. Gropile din asfalt, adevărate cratere, pun în pericol vieţile şoferilor, dar şi pe cele ale pietonilor. Se bucură doar service-urile şi avocaţii care se luptă în instanţă să recupereze daunele pentru şoferii păgubiţi.

18 Februarie 2017, 22:59 (actualizat 19 Februarie 2017, 00:13) |
Drumurile noastre, cu gropi
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Dacă s-ar face un top, Centura Capitalei ar obţine locul fruntaş la 'gropi pe metru pătrat'.

Bistriţa-Năsăud-Sângeorz Băi. Este un drum naţional care, de peste 20 de ani, este doar peticit. Drumul are o structură din plăci de beton turnate pe vremea comunismului. Reabilitarea a fost un punct din programul tuturor candidaţilor politici care au cerut voturile locuitorilor de pe Valea Someşului. Iar 10 localităţi sunt dependente de acest drum care acum este într-o stare deplorabilă. Nici cei care merg cu căruţa sau cu bicicleta nu pot evita gropile.

Alt judeţ, acelaşi probleme pentru şoferi. Nici celebrul drum DN73, de-a lungul căruia se înşiră staţiunile Râşnov, Zărneşti şi Bran, n-are noroc. Câteva utilaje şi-au făcut apariţia în zonă, dar de lucrat, nu s-a lucrat. Gropile care i-au adus la disperare pe localnici rămân. În urmă cu câteva zile, mai mulţi tineri au plantat flori în gropi pentru a le atrage atenţia autorităţilor.

Avocaţii discută deja de litigii legate de gropi şi vin cu câteva sfaturi pentru păgubiţi.

De curând, Compania Naţională pentru Autostrăzi şi Infrastructură a anuţat că, până pe 24 februarie, va acoperi provizoriu gropile de pe mai multe drumuri naţionale şi autostrăzi. Nimeni nu ştie ce se va întâmpla cu cele de pe celelalte drumuri.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI -1°C 5°C
IASI -4°C 5°C
CLUJ -4°C 0°C
CONSTANTA -1°C 6°C
CRAIOVA 2°C 8°C
BRASOV -4°C 2°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI