Drumuri pierdute spre depozite de moloz. Comisarii de mediu au fost cu greu convinși să inspecteze un depozit ilegal din București

Situație hilară. Șeful Gărzii de Mediu București împreună cu reprezentanții direcției de mediu ai Poliției Locale Sector 6 au fost astăzi la două depozite ilegale de deșeuri, în zona Giulești Sârbi. O echipă TVR i-a insoţit, dar pe drum reprezentanţii autorităţilor de mediu s-au răzgândit şi au tot evitat inspectarea celui de-al doilea depozit. Un loc de mărimea unui teren de fotbal pe care se află munţi de moloz. Jurnaliştii TVR au filmat toate momentele inspectării celor două proprietăţi pe care sunt aruncate ilegal deşeuri.

09 Aprilie 2019, 18:48 (actualizat 09 Aprilie 2019, 20:19) Știrile TVR |
Drumuri pierdute spre depozite de moloz
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Punctul de întâlnire cu șeful Gărzii de Mediu București și cu reprezentanții direcției de mediu a Poliției Locale Sector 6 a fost pe strada Răsadniţei nr. 123. Acolo este şi primul depozit ilegal. Proprietarul parcelei fusese identificat şi amendat de poliţia locală săptămâna trecută. Cu 150.000 de lei.

Locul este îngrădit iar gunoaiele, după cum vedeţi, sunt şi acum pe teren. O situaţie care persistă de câţiva ani.

În spatele acestei parcele, este un alt depozit. Cu munţii lui de moloz. Oficialii de la mediu s-au răzgândit şi ne-au dus în altă parte unde nu era nimic de vâzut.

Au fost şi alte încurcături.

Cu greu, inspecţia a fost acceptată.

În cele din urmă, inspectorii Gărzii de Mediu şi cei ai Poliţiei Locale Sector 6 s-au convins că informaţiile jurnaliștilor TVR despre depozitul ilegal sunt reale. Pe o parcelă de mărimea unui teren de fotbal sunt straturi suprapuse de moloz. Ajung şi la trei metri înălţime.

Cele două depozite ilegale de deșeuri au fost identificate și semnalate autorităților săptămâna trecută de Știrile TVR.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 2°C 2°C
IASI 0°C 0°C
CLUJ -2°C -2°C
CONSTANTA 1°C 0°C
CRAIOVA 1°C 0°C
BRASOV -5°C -5°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI