Drumul care face legătura între Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, deblocat. Vijelii puternice la Timișoara și Brașov

22 iulie 2018, 21:00

ACTUALIZARE 21.15 Circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri pe DN 17, în localitatea suceveană Prisaca Dornei, a anunţat Centrul Infotrafic.

S-au format coloane lungi de autoturisme pe ambele sensuri de mers.

ACTUALIZARE Telejurnal Drumul național 17, care leagă Câmpulung Moldovenesc de Gura Humorului, a fost blocat complet duminică seară. Ploile au adus aluviuni pe carosabil. S-au format coloane de maşini pe câţiva kilometri.

Apa a venit ca o vijelie din munte, a rupt șoseaua și a adus aluviuni care fac imposibilă traversarea DN 17, la aproximativ 10 km de Câmpulung Moldovenesc spre Gura Humorului, a transmis pentru Telejurnal Vasile Arhire, jurnalist TVR Iași. Trei utilaje ale direcției regionale de drumuri, un echipaj ISU și un echipaj de poliție sunt în zonă.

O furtună puternică a întrerupt duminică seară meciul dintre FC Viitorul şi Dunărea Călăraşi, disputat la Ovidiu, Constanţa. Jucătorii au fost deranjaţi de ploaie, dar şi de faptul că nocturnele de pe stadion au cedat.

Meciul a fost reluat după 10 minute.

La Timișoara, cerul încărcat de nori negri a adus averse cu tunete și fulgere încă din prima jumătate a zilei.

Tot la Timișoara, un plop înalt de aproximativ 30 de metri a fost lovit de fulger.

Furtuna a lovit și în județul Brașov. A plouat doar câteva zeci de minute, suficient însă cât să le strice vacanța multor turiști, care au fost nevoiți să plece mai devreme spre case.

Pe DN 73, în zona Bran, s-au format coloane de mașini pe ambele sensuri.

Pe DN 1, la Comarnic, ploile și șuvoaiele care au adus aluviuni de pe versanți au blocat traficul.

A plouat puternic și în Bușteni și Sinaia, îngreunând și mai mult traficul rutier, la o oră la care circulația este și așa dificilă din cauza numărului mare de turiști care pleacă spre case.

La Reșița, ploblemele au început să apară încă de sâmbătă seară. O ploaie torențială a transformat rapid mai multe străzi din oraș în adevărate râuri.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă