Drobeta Turnu-Severin: 3 mașini distruse, doi oameni spitalizați, după un accident produs de un bărbat fără permis

22 iulie 2021, 12:39

Accidentul s-a produs la ieșirea din DrobetaTurnu-Severin. Șoferul, un tânăr, fără permis, luase mașina de la o tânăra, sub pretextul că vrea să o testeze, ca să o cumpere. Pe drum a preluat trei amici și, împreună, au plecat într-o curs[ nebună prin oraș.

A intrat cu viteză într-un sens giratoriu, a pierdut controlul volanului, iar mașina a ajuns pe contrasens, unde a intrat într-un alt autoturism care circula regulamentar și pe care l-a proiectat într-un al treilea autovehicul, parcat. Proprietarul acestuia era la serviciu, când a ieșit și și-a găsit mașina lovită.

Dacă tânărul care a provocat accidentul și cei trei pasageri au scăpat nevătămați și au fugit, cele două persoane din cealaltă mașină, au rămas blocate înăuntru. Au fost scoase de echipajele de salvare.

La locul accidentului a ajuns și proprietara mașinii. Ea le-a spus polițiștilor că avea mașina la vânzare și a dat-o pentru testare unui potențial cumpărător. Nu știa însă și cine este.

Şoferul care a provocat accidentul a fost identificat și prins, la scurt timp, de poliţişti. Are dosar penal pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi vătămare din culpă.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite