Drama copiilor obezi. TVR a inițiat o petiție pentru introducerea orelor de nutriție în școli

30 iunie 2017, 20:40

Andrei a ajuns de la 105 de kilograme la 75 în doar câteva luni. Transformarea a fost atât de mare, încât asistenta de la şcoală nu l-a mai recunoscut şi i-a cerut buletinul. Până la urmă, părinţii lui Andrei au ţinut şi ei regim ca să-l motiveze. Și au semnat petiţia iniţiată de TVR pentru introducerea orelor de nutriţie în şcoli.

Lulu a decis să slăbească atunci când fata de care s-a îndrăgostit i-a spus că are prea multe kilograme în plus.

Toţi copiii pe care i-aţi cunoscut în ultimele săptămâni, în cadrul campaniei noastre, au slăbit doar pentru că adulţii din jurul lor i-au susţinut. De aceea, colegii noştri i-au îndemnat pe părinţi să facă sport împreună cu cei mici.

De aceea, introducerea orelor de nutriţie în şcoli ar putea schimba destine. Astăzi, bucureştenii care au trecut pe la Kilometrul 0 al Capitalei au semnat petiţia iniţiată de Știrile TVR.

SEMNEAZĂ ŞI TU PETIŢIA PENTRU INTRODUCEREA ORELOR DE NUTRIŢIE ÎN ŞCOLI ŞI LUPTĂ ALĂTURI DE TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ ÎMPOTRIVA OBEZITĂŢII INFANTILE!

Ştirile TVR au început campania Copii cu greutate pe 1 iunie, chiar de Ziua Copilului. Petiţia pentru introducerea orelor de nutriţie o găsiţi pe site-ul nostru şi poate fi semnată online.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite