Dragnea spune că nu se renunță la impozitul pe cifra de afaceri, dar este dispus să susțină propunerea premierului

14 iulie 2017, 14:56

Nu se renunță la impozitul pe cifra de afaceri, la afacerile sub cifra de 500 de mii de euro. Este un bun câștigat de partenerii de afaceri care trebuie păstrat. Nu știu ce a declarat premierul, dar dacă are deja simulări și analize, luni în coaliție ne prezintă și dacă sunt argumente, susținem, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă i se pare corect că prim-ministrul a anunțat că renunță la impozitarea pe cifra de afaceri înainte de a discuta cu cei din coaliție, Liviu Dragnea a spus: Mie mi se pare foarte important că premierul Tudose, când vorbește, cam știe ce vorbește. Cel care trebuie să anunțe primul este prim-ministrul pentru că el conduce guvernul și el conduce actul de guvernare.

Întrebat, vineri, la Parlament, dacă rămâne valabilă declarația că renunță la impozitul pe cifra de afaceri, Tudose a afirmat: „În fiecare zi rămâne valabil”.

Premierul a fost prezent la Palatul Parlamentului, unde, împreună cu mai mulți miniștri și cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a avut o întâlnire cu o delegație oficială chineză aflată în acele zile la noi în țară.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite