Dragnea: Marți voi propune un ministru al Apărării. Nu este nicio criză la MApN

10 septembrie 2017, 12:22

Marţi avem un Biroul Permanent Naţional lărgit, unde voi propune din partea PSD premierului un nume şi ulterior să fie prezentat preşedintelui României. Deci marţi se va rezvolva problema”, a afirmat Liviu Dragnea, aflat la manifestările de la Ţebea.

Întrebat dacă şedinţa CSAT de joi are legătură cu actuala „criză” de la Ap[rare, Dragnea a răspuns: „Nu cred şi nu văd ce criză e. La armată e un mininistru interimar, are toate competenţele. Nu poate să fie nicio criză”.

Săptămâna trecută, ministrul Apararii, Adrian Ţuţuianu, a demisionat. Bomba care a detonat întreg scandalul a fost un comunicat de la ministerul Apărării, care spunea că, în lipsa rectificării bugetare, veniturile militarilor vor fi plătite eşalonat. Comunicatul a iritat la culme conducerea PSD, spun sursele noastre, și de aici până la demisia ministrului nu a mai fost decât un pas.

Gestul demisiei a venit după o discuție pe care Țuțuianu a avut-o la guvern cu premierul Mihai Tudose, după ce ministerul pe care îl conduce a anunțat că a rămas fără bani până la rectificarea bugetară.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite