Dragnea, despre plângerea asumată de Orban: Se poate vorbi de antisemitism instituțional. Nu este exclusă organizarea unui miting

21 mai 2018, 11:23

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a mai susținut că toți colegii sprijină guvernul și că se asistă la o nouă încercare de a prelua guvernarea într-un mod nelegitim.

În legătură cu plângerea penală asumată de Ludovic Orban se poate contura ideea că se poate vorbi de antisemitism instituțional. Se vorbește e înaltă trădare despre un politician care a avut întâlniri la nivel înalt cu oficiali din alte state (..). Este o acțiune care aduce deservicii majore României, atât cei care au conceput această plângere cât și cei care și-au asumat-o dau dovadă de foarte mare iresponsabilitate, a spus Liviu Dragnea, care a subliniat că sunt acuzații fără nicio dovadă.

Asistăm a nu știu câta oară la o încercare de a da jos un guvern și de a prelua într-un mod nelegitim guvernarea din România încercând să îi folosească pe unii procurori. Nu putem fi de acord ca un guvern să fie dat jos cu ajutorul procurorilor. (…) Încă sperăm că mai există undeva o fărâmă de luciditate ca acest demers să nu intre într-o zonă care să scape de sub control și România să rămână în zona de stabilitate, a comentat Dragnea.

În ceea ce privește suspendarea președintelui, Liviu Dragnea a declarat că speră că mai există o fărâmă de luciditate și acest „demers aberant” nu va scăpa de sub control.

Asa cum am spus-o și colegilor mei nu avem de gând să stam inactivi, dacă lucrurile deraiază.

În ceea ce privește mitingul nu este exclusă organizarea unui miting, dacă va fi cazul îl vom organiza.

___________________________________

Ludovic Orban a depus o plângere penală împotriva premierul Viorica Dăncilă, acuzând-o printre altele de înaltă trădare.

A urmat un val de reacții în rândul social-democraților, care au vorbit de înaltă trădare, orchestrată de Klaus Iohannis. Ei spun că sunt metode prin care președintele ar dori să pună mâna pe guvernare și să înlăture PSD-ul de la Palatul Victoria.

Ludovic Orban a declarat că a formulat plângerea penală în calitate de cetățean.

PSD-ul ia în calcul inclusiv organizarea unui mitig de susținere.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite