Dragnea, despre ancheta DNA: Mă aștept să fiu audiat de Kovesi pentru tot ce se întâmplă în țara asta, și dacă plouă

14 iulie 2017, 14:57

Liderul PSD a afirmat că ‘nu se mai pune problema de anchete corecte’ în ceea ce-l priveşte.

Am înțeles că ieri seară sau acum două seri o doamnă la o televiziune mărturisea ce presiuni și ce amenințări a avut să spună ceva despre mine, orice. Înțeleg că așa se fac anchetele în România. Sigur, asta pare deja o banalitate. Nu se mai pune problema de anchete corecte (…)

Am citit comunicatul DNA-ului, nu prea înțeleg. Este vorba despre un teren care a fost transferat la o autoritate publică, pe lângă alte zeci sau sute de transferuri care au avut loc în România și când se transfera așa ceva se transfera și cu drepturi dar și cu obligații, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă se așteaptă să fie audiat în dosarul referitor la Tel Drum, Dragnea a răspuns: Mă aştept să fiu audiat de doamna Kovesi pentru orice se întâmplă în țara, și dacă plouă. Nu cred că mai este un secret pentru cineva că sunt ținta doamnei Kovesi de foarte mult timp, a afirmat Dragnea.

Nu mai are nicio legătură cu Tel Drum, despre Tel Drum se vorbește de 12 ani de zile și nu cred că mai este cineva copil să mai creadă că anchetele care au apărut făcute de diverse site-uri au apărut ca rezultat al cercetării acelor site-uri. Au fost date informații din interiorul DNA ca să aibă motive să înceapă aceste anchete. Ar fi a 10-a, a 15-a, a 20-a anchetă în acest caz. Nu am nicio legătură cu acea societate.

El a arătat că şi Bombonica Prodana este audiată ‘numai pentru că i-a fost soţie’. ‘De ce a fost chemată? Pentru că a fost soţia mea, este singura ei vină şi asta n-o să mi-o iert niciodată. Este trimisă în proces pentru că este soţia mea şi acum este anchetată tot pentru că a fost soţia mea. Şi o să spun mai multe lucruri, să aştept să se deruleze evenimentele în continuare. Pentru că dacă cei care au ocupat nişte funcţii sau cine ocupă acum nişte funcţii cred că sunt amnezic, se înşală amarnic”, a susţinut liderul PSD.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție s-au sesizat din oficiu în legătură cu alte aspecte din investigația Rise Project privind presupusele afaceri ale lui Liviu Dragnea, existând indicii cu privire la săvârșirea unor infracțiuni asimilate corupției, precizează DNA.

Astăzi, au avut loc noi audieri, la DNA au fost trei oameni importanți din anturajul politicianului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite