Două spitale din Cluj destinate pacienților infectați cu coronavirus revin la activitatea normală. Sala Polivalentă va găzdui din nou competiții sportive

4 iunie 2020, 06:59

Având în vedere că tot mai mulți pacienți sunt externați pe zi ce trece, autoritățile din Cluj au decis ca mai multe spitale dedicate COVID-19 să revină la activitatea normală, a precizat Sorina Noroc, jurnalist TVR.

La Cluj sunt 4 spitale care au fost folosite la tratarea pacienților infectați cu coronavirus din toată regiunea, iar de săptămâna viitoare, Spitalul de recuperare și Clinica Medicală I își reiau activitatea după ce va avea loc operațiunea de dezinfectare.

Așadar, vor rămâne două spitale destinate pacienților infectați cu coronavirus – Spitalul clinic de boli infecțioase și Spitalul clinic de pneumoftiziologie.

Autoritățile iau în considerare ca, în cazul în care se va constata creșterea numărului de infectări, toate cele 4 spitale să revină în circuitul destinat tratării celor infectați cu COVID-19.

În cazul Sălii Polivalente, aceasta își va relua activitatea și va găzdui competiții sportive. Dotările de acolo, care urmau să fie folosite pentru spitalul de campanie, vor rămâne în proprietatea ISU.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite