Două persoane au murit și mai multe zboruri au fost anulate după furtunile înregistrate în Germania

Furtună în Germania
Furtună în Germania
23 iunie 2017, 08:34

Un bărbat de 50 de ani a murit după ce un copac a căzut pe mașina sa în localitatea Holdenstedt, din nordul Germaniei, a declarat un purtător de cuvânt, adăugând că un biciclist a fost grav rănit de un alt copac care a căzut în apropiere.

De asemenea, o femeie de 83 de ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a lovit un copac căzut în regiunea Gifhorn, din landul Saxonia Inferioară.

La Berlin avioanele au rămas la sol pe aeroporturile Schoenefeld și Tegel, iar autoritățile au anunțat că se așteaptă vineri la întârzieri ale curselor.

Peste 800 de persoane au fost blocate în gara principală din Bremen din cauza trenurilor anulate, în timp ce la Hamburg, Hanovra, Bremen și Kassel, 
compania feroviară germană Deutsche Bahn a oferit călătorilor cazare temporară în vagoane de dormit.

La Hanovra, un concert al formației Guns N ‘Roses, în fața a 70.000 de persoane, a fost oprit, însă trupa și-a reluat show-ul după oprirea ploii.

Furtunile au afectat joi și sudul țării, însă daunele înregistrate în această regiune au fost minime.

Vineri dimineața, serviciul meteorologic german DWD a ridicat cea mai mare parte a avertizărilor meteo. Ultima furtună este așteptată să lovească vineri sudul Bavariei, la sud de Dunăre.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite