Două minore din Sebeș, județul Alba, grav accidentate după ce una dintre ele a condus mașina părinților. Autoturismul s-a răsturnat într-o curbă

20 februarie 2023, 18:40

Cele două adolescente au 15, respectiv, 16 ani, și sunt din orașul Sebeș. Cea mare a profitat că părinții nu erau acasă și a luat mașina familiei, pentru o tură prin oraș. Şi-a chemat şi prietena şi au trecut prin centrul oraşului Sebeș, apoi au pornit spre Daia Romană, pe un drum județean. După o curbă, însă, fata nu a mai putut controla maşina, care a sărit peste un cap de pod şi s-a răsturnat.

Plutonier Călin Rad, ISU Alba: Am găsit două persoane, una era încarcerată în stare de inconștiență, una era conștientă, ieșită din mașină. Am făcut manevrele de descarcerare, am extras victima încarcerată, am predat-o la echipajul SMURD.

Tânăra de la volan s-a rănit foarte grav şi a fost chemat un elicopter SMURD care a dus-o la Târgu Mureș.

Mădălina Crișan, purtător de cuvânt IPJ Alba: Din primele cercetări, a rezultat că o tânără de 16 ani, din Sebeș, în timp ce conducea fără permis, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma accidentului, tânăra de 16 ani a suferit leziuni corporale și a fost prelaută de elicopterul SMURD, iar pasagera de 15 ani a fost transportată la spital.

În aceeaşi zonă s-au produs de-a lungul timpului mai multe acidente grave. Stau mărturie crucile de la marginea drumului. Ancheta polițiștilor urmează să stabilească ce s-a întâmplat. În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite