Două maşini au căzut într-o groapă săpată de Radet şi nesemnalizată, în Capitală. Unul dintre şoferi a fost rănit

25 noiembrie 2019, 20:43

O mașină a căzut în întregime în groapă adâncă de doi metri, săpată de angajații RADET, pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. Șoferul nici măcar nu a apucat să iasă din autoturism când o altă mașină a picat în aceeași capcană.

Proprietara unuia dintre autovehicule spune că lucrarea nu era semnalizată corespunzător. Gropa este amplasată imediat după o curbă, pe străduțele dintre blocuri și este greu de observat de către șoferi. Cele două mașini nu aveau viteză în momentul accidentului.

Reprezentanții RADET ne-au transmis că groapa a fost semnalizată și că de vină pentru producerea accidentului ar fi de fapt două persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice care, după ce ar fi ieșit dintr-un bar din apropiere, ar fi aruncat toate indicatorele chiar în interiorul gropii.

Reprezentanții RADET susțin că au depus o plângere penală la poliție, dar informația nu a fost confirmată până acum de sursele contactate de știrile TVR.

Poliția Rutieră a anunțat că RADET primise acord de intervenție pentru lucrările din zonă, valabil 48 de ore. Dar, la momentul accidentului, acordul expirase! Așa că regia a fost amendată cu 3000 de lei.

 

 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite