Dosarul polițistului acuzat de agresiuni sexuale a ajuns la Parchetul General

11 ianuarie 2018, 11:13

La Parchetul General a ajuns și ministrul de Interne Carmen Dan, audiată în dosarul Microfonul, ea a refuzat să facă declarații la intrarea în instituție, a transmis Marius Popescu.

Parchetul General a preluat dosarul polițistului acuzat de agresiuni sexuale, pentru că este foarte complex. În paralel, la Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) se face și o anchetă vizavi cum, de-a lungul anilor, diverși polițiști au instrumentat dosare în care un potențial suspect ar fi Eugen Stan, în prezent implicat în dosare de agresiuni sexuale. Anchetatorii au stabilit până acum că el poate fi considerat principal suspect în trei dosare: din 2009, 2012 și 2018. Ieri, la Parchetul Capitalei el a fost pus sub acuzare în cel de-al treilea dosar, cel din 2009, a spus anchetatorilor că își amintește ce s-a petrecut atunci. De asemenea, i s-a propus să-și facă o expertiză psihiatrică, dar a refuzat-o.

Procurorul general, Augustin Lazăr: „Dosarul a fost preluat pe rolul Secției de Urmărire Penală din Parchetul General, care are resurse mult mai bune pentru a instrumenta un astfel de caz și va da răspuns la toate aspectele care au fost puse în discuție în legătură cu modul de comitere al faptelor, modul de instrumentare”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite