Dosarul morții lui Răzvan Ciobanu a fost clasat

Accident Răzvan Ciobanu
Accident Răzvan Ciobanu
3 decembrie 2019, 11:57

În urma morții lui Răzvan Ciobanu, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au deschis un dosar in rem pentru ucidere din culpă. Luni, procurorul de caz a închis dosarul, constatând că designerul a murit din cauza hemoragiei produse în urma accidentului.

„S-a dispus clasarea conform articolului 16, litera f din Codul de Procedură Penală, întrucât s-a constatat că decesul a fost cauzat de accident. În speță a mai fost începută și o urmărire penală privind conducerea sub influența unor substanțe, însă a fost închisă ținând cont că a intervenit decesul”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Răzvan Ciobanu a murit, la sfârșitul lunii aprilie, după ce mașina pe care o conducea a ieșit în afara șoselei și a lovit mai mulți copaci. Designerul mergea spre București din stațiunea Mamaia, unde a participat la o petrecere într-un club. Polițiștii au constatat că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranță în momentul accidentului.

Cercetările au arătat că mașina lui Răzvan Ciobanu a ieșit de pe drumul județean Constanța-Săcele și a rulat aproximativ 1 kilometru pe un drum de pământ, până când s-a izbit de copaci.

În urma impactului, Răzvan Ciobanu a fost proiectat afară din autoturism, trupul său fiind găsit de un localnic, în jurul orei 7 dimineața.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite