Dosarul drogurilor de la malul Mării Negre. Creşte numărul suspecţilor, spun surse autorizate

17 februarie 2020, 19:34

În aprilie 2019, peste o tonă de cocaină era aruncată de valuri pe țărmurile românești, după un lanț de erori comise de membrii grupării de traficanți. O altă tonă de droguri fusese dusă în siguranță la mal de aceeași traficanți, spun polițiștii.

De atunci, în spațiul public, au apărut numeroase semne de întrebare privind curajul traficanților de a încerca să aducă în România cantități atât de mari de droguri. În timpul anchetei, DIICOT pare să-și fi îndreptat atenția și spre poliția de frontieră.

La rândul sau, șeful poliției de frontieră susține că nu a primit vreo informație privind suspiciuni referitoare la subordonații lui. Continuă să arate cu degetul spre SCOMAR, sistemul de supraveghere a zonei maritime românești.

Surse judiciare susțin că, într-adevăr, o parte din drogurile aduse din Columbia pe calea apei a fost descărcată în Ucraina. Iar restul în România. Aceleași surse arată că ar fi vorba despre un traseu folosit de cel puțin câteva ori de gruparea investigată de DIICOT.

Surse autorizate susțin că în dosar există până în acest moment mai mulți suspecți, atât cetățeni români cât și străini.

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite