Dosare penale și amenzi de peste 10.000 de lei după meciul de fotbal Dinamo – FCSB, care s-a încheiat cu scorul de 0-3

Incidente la meciul Dinamo - FCSB
Incidente la meciul Dinamo - FCSB
31 ianuarie 2022, 09:50

Din total amenzilor, şapte sancţiuni au fost pentru încălcarea prevederilor legii privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, trei pentru încălcarea prevederilor legii pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi patru pentru încălcarea măsurilor de combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„Totodată, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru şapte fapte de natură penală, prevăzute de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare”, informează Jandarmeria Capitalei.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul normativ în vigoare.

FCSB a învins-o pe Dinamo cu scorul de 3-0 (1-0), duminică seara, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, într-un derby de tradiţie desfăşurat în etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

După 6-0 în tur, FCSB s-a impus acum la scor de forfait, prin golurile marcate de Octavian Popescu (2), Ianis Stoica (75) şi Răzvan Oaidă (82).

După 23 de etape, Dinamo Bucureşti ocupă penultima poziţie în clasamentul Ligii I, cu doar 12 puncte, unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă