Dosare penale pentru uitucii cu arme. 5.000 de bucureșteni nu și-au reînnoit permisele de port armă

25 iunie 2018, 21:46

Fostul secretar general al Federației Române de Fotbal, Adalbert Kassai, este printre cei care s-au ales cu dosar penal din cauză că nu și-a reînnoit la timp permisul de portarmă. Aceasta, chiar dacă nu avea o armă letală.

Printre persoanele cu nume grele notificate de autorități ar fi și antrenorul Răzvan Lucescu, după cum susțin surse judiciare. Polițiștii l-ar fi somat fie să-și prelungească permisul, fie să anunțe dacă și-a vândut arma neletală pe care o deținea. Fostul portar al echipei Rapid București nu a fost dispus să dea prea multe explicații.

5.000 de bucureșteni riscă să aibă dosar penal din cauză că nu și-au reînnoit permisul de portarmă. Ceea ce reprezintă mai mult de un sfert dintre cei înregistrați legal ca deținători de arme letale sau neletale.

De la mijlocul anului trecut au fost anulate 2.500 de permise de armă. Actele trebuie reînnoite o dată la 5 ani, iar solicitantul este obligat să facă dovada că a trecut printr-o ședință anuală de tragere, într-un poligon autorizat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite