Dosar penal in rem pentru omor calificat în cazul celor doi tineri găsiți morți într-o vilă din Iași

Dublu asasinat la Iași
Dublu asasinat la Iași
11 decembrie 2021, 14:14

Într-o vilă dintr-un cartier rezidențial de lux din Iași au fost găsiți cei doi tineri la primele ore ale dimineții.

Prim-procuror Mihaela Apostol, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași: Persoana decedată de sex masculin în vârstă de 25 ani, cetăţean marocan, era student la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, era prietena primului. Cadavrele prezentau urme de violenţă, iar în imobil au fost găsite urme de ardere.”

Cei doi închiriaseră de curând vila și vecinii nu prea îi cunoșteau. Cei care au anunțat poliția au fost colegii tânărului student.

Prim-procuror Mihaela Apostol, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași: Descoperirea a fost făcută de organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student care, în cursul zilei de 10 decembrie, ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles.

Ipoteza asasinatului a fost luată în calcul chiar de la început de către anchetatori. Procurorii au îns[ în vedere atât o dublă sinucidere, cât şi o crimă urmată de sinucidere.

În paralel cu cercetarea la locul dublei crime, anchetatorii au descins și la facultatea de medicină și farmacie.

Mai multe persoane au fost duse la audieri, nu numai dintre studenții de la facultatea de medicină, ci și din cercul de rude și cunoscuți ai celor doi tineri. Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor calificat.

Deocamdată, niciun suspect nu a fost reținut.

________________________________________

ACTUALIZARE Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au început urmărirea penală in rem, pentru omor calificat, după ce cadavrele a doi tineri studenţi, care prezentau urme de violenţă, au fost descoperite într-o vilă dintr-o zonă rezidenţială a oraşului.

_________________________________________

Tinerii studiau la Facultatea de medicină și farmacie. El, în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani. Locuiau în vila cu chirie de puțin timp.

Ar fi trebuit să plece în vacanță cu avionul. Nu au mai ajuns la aeroport, iar cunoscuții au alertat poliția. Așa au fost găsiți în această dimineață.

Procurorul de caz a precizat că cei doi au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Poliţiştii au identificat imediat un cerc de suspecţi, iar mai mulţi au fost ridicaţi din complexul studenţesc Tudor Vladimirescu şi au fost duşi la audieri.

Deocamdată, facultatea de medicină și farmacie nu a vrut să facă nicio precizare cu privire la cei doi studenți.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite