Dosar penal in rem în cazul copilului care a căzut într-o fântână în Teleorman. Mama și bunicii, audiați de poliție

26 aprilie 2017, 12:42

Poliţiştii din Teleorman au deschis un dosar penal. Cercetarea se efectuează in rem pentru vătămare corporală din culpă.

Părinţii băieţelului căzut în fântână sunt oameni simpli din satul Balta Sărată, judeţul Teleorman. Tatăl, Vasile Pascu, lucrează cu ziua prin vecini. Vecinii spun că părinţii băieţelului sunt grijulii cu copiii. A fost de ajuns însă o clipă de nesupraveghere ca micuţul să cadă în fântână.

Mama copilului a fost externată de la spitalul din Roşiori, unde a fost ţinută sub supraveghere. Ea este însărcinată în luna a opta. Ionela Mihăilă a declarat că nu ştie cum a căzut copilul. “Am intrat până în casă şi când am ieşit el căzuse. N-am putut să mai fac nimic”, le-a spus ea jurnaliştilor.

Mama a fost dusă la audieri imediat ce a ieșit din spital. Polițiștii vor să reconstituie filmul evenimentelor.

Puţul din curtea familiei a fost astupat cu ajutorul oamenilor aduşi de primărie.

Copilul de doi ani, din Teleorman, căzut în puț ieri dimineață, a suferit un stop cardiac în drum spre București. Medicii au reușit să îl stabilizeze după două ore de intervenții, apoi a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Micuțul a fost scos din puț marți seară, după mai bine de 10 ore şi era conștient când a fost adus la lumină. A fost preluat imediat de medici și transportat cu elicopterul la București.

Peste 50 de pompieri au fost implicați în operațiune.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite