Dosar penal în cazul falsului ortoped. Ionuț Marian Grigore a părăsit camera de cămin în care făcea pe medicul

25 februarie 2019, 19:19

La căminul de pe strada Energeticienilor din Bucureşti nu mai găseşti sigla aşa-zisei clinici unde Ionuţ Marian Grigore se promova ca medic ortoped şi psiholog.

Nici inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică nu au mai găsit pe nimeni la cabinetul din camera de cămin. La trei zile după ştirea prezentata în exclusivitate de TVR, au mers să afle dacă acolo se prestează activităţi medicale.

Falsul ortoped a fost demascat după ce un pacient şi-a dat seama că analizele promovate pe site aşa-zisei clinici nu au nimic de-a face cu cele decontate în sistemul de asigurări.

După ce autorităţile au confirmat la Ştirile TVR că atestatele de medic specialist în ortopedie şi de psiholog pe numele lui Ionuţ Marian Grigore, postate pe site-ul afacerii, sunt falsuri grosolane, bărbatul şi-a schimbat discursul.

Duminică, falsul ortoped le-a spus la telefon jurnaliştilor TVR sub acoperire că-şi închide firma şi că pleacă din ţară să trateze pacienţi străini. Acum, bărbatul refuză să ofere explicaţiile solicitate oficial.

Ionuţ Marian Grigore nu a terminat Medicina şi nici Psihologia, aşa cum susţinea pe site-urile pe care-şi promova serviciile. A postat pe Internet şi clipuri cu oameni afectaţi de paralizii pe care i-ar fi tratat la domiciliu. Pe numele său este deschis acum un dosar penal.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite