Dosar penal deschis în cazul celor două surori căzute în Dunăre. Zeci de salvatori caută fetele dispărute

Căutările celor două fete continuă
Căutările celor două fete continuă
23 iunie 2021, 12:46

Este o mobilizare și o desfășurare adevărată de forțe în zona Portului Isaccea din Tulcea, unde cele două surori au dispărut luni după-amiză, după ce fetița de 11 ani a căzut în fluviu, iar sora sa, în vârstă de 12 ani, a încercat să o salveze, însă amândouă au căzut în apă și au fost de negăsit, a transmis Ana Maria Stancu.

Acolo, astăzi au acționat 7 subofițeri de la ISU Tulcea, împreună cu o ambarcațiune de căutare, o barcă pneumatică, dar și o ambulanță SMURD. Astăzi, la căutări, au participat și doi scafandri de la ISU Dobrogea din Constanța, ei au făcut verificări în adâncuri, însă vizibilitatea este redusă, iar ambarcațiunea s-a putut deplasa la un kilometru distanță în aval.

Până la ora relatării fetele nu au fost găsite, este a treia zi de căutări în zonă, iar cu fiecare oră care trece, șansele ca ele să fie găsite în viață sunt tot mai mici.

În acest caz, Poliția Transporturi din Tulcea a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar în același timp se fac verificări în dispariția minorelor.

Căutările se vor sista odată cu lăsarea întunericului și vor fi reluate mâine dimineață.

–––––––––––––––––––––––––––––

În această dimineață, 7 subofițeri de la ISU Tulcea, cu o ambarcațiune de căutare, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD, dar și 2 scafandri din Constanța au intrat în acţiune.

Scafandrii verifică zona în care au căzut fetele.

Cele două surori au dispărut luni după amiază. Cea mică a căzut în apă, iar sora ei a vrut să o ajute să ajungă la mal. Atunci au căzut amândouă în Dunăre și au dispărut. Doi copii cu care fetele s-au jucat în acea zonă l-au alertat pe unchiul lor.

Poliția din cadrul Transporturi Tulcea a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite