Donald Trump şi-a făcut bilanţul după o lună de mandat, la un miting în Florida

19 februarie 2017, 15:12

Pentru bilanţul primei luni la Casa Albă, cuplul prezidenţial a ales statul Florida, a doua lor casă, după cum spunea Donald Trump.

Trump le-a spus susţinătorilor din Florida că rezultatele primei luni sunt excelente, economia se relansează, bursele au crescut. Cum era de aşteptat, a vorbit din nou despre presa care vehiculează ştiri false şi despre haosul din justiţia americană, care i-a anulat decretul privind limitarea imigraţiei.

Trump a spus că, în curând, va da un nou ordin prezidenţial, pentru că americanii trebuie să fie în siguranţă.

„Europenii au primit un număr mare de refugiaţi  şi au probleme pe care nu credeau vreodată  că le vor avea. Vedeţi ce s-a întâmplat   la Bruxelles, ce s-a întâmplat la Nisa, la Paris”, a afirmat preşedintele american.

Melania Trump, care foarte rar vorbeşte în public, a ţinut să spună şi ea câteva cuvinte.

Entuziasm în Florida, însă proteste în alte state. La New York, de exemplu, demonstranţii anti-Trump au simulat funeraliile preşedinţiei americane. Pe imitaţia de coşciug, protestatarii au scris că preşedinţia s-a născut pe 30 aprilie 1789, când George Washington a venit la Casa Albă, şi a murit pe 20 ianuarie anul acesta, cand a început mandatul Trump.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă