Domeniul Neverland al lui Michael Jackson a fost vândut pentru 22 de milioane de dolari

Neverland
Neverland
25 decembrie 2020, 08:24

Ron Burkle, fost prieten al lui Jackson, a cumpărat recent moșia din Los Olivos, California, a spus purtătorul de cuvânt al acestuia.

El a plătit 22 de milioane de dolari pentru Neverland, a informat Wall Street Journal, citând înregistrări publice și trei surse familiare cu afacerea.

Complexul de 1.100 de hectare a fost scos la vânzare pentru prima dată în 2015, pentru 100 de milioane de dolari.

Neverland, aflat la nord de orașul Santa Barbara, a fost listat cel mai recent anul trecut la prețul de 31 de milioane de dolari.

Jackson a plătit inițial aproximativ 19,5 milioane de dolari pentru Neverland, pe care l-a numit după o insulă fictivă în care copiii nu cresc niciodată din romanul Peter Pan a lui JM Barrie.

Cântărețul a cumpărat Neverland în 1987 și l-a transformat într-un complex de divertisment.

În anii 1990 și 2000, Neverland a devenit centrul diverselor investigații privind acuzațiile de agresiune sexuală a copiilor aduse lui Jackson.

În iunie 2009, Jackson a murit într-o altă casă din Los Angeles după ce a suferit un stop cardiac indus de o supradoză de droguri.

Neverland a fost transformat în Sycamore Valley Ranch și a suferit o reamenajare extinsă de la moartea lui Jackson.

Ron Burkle, în vârstă de 68 de ani, este cofondator și partener administrativ al Yucaipa Companies, LLC, o firmă de investiții private. Averea sa netă a fost estimată la 1,4 miliarde de dolari, potrivit unui profil al revistei de afaceri americane Forbes.

 

 

sursa mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă