Doi vârstnici din Nikolaev, Ucraina, au alungat cu mâinile goale mai mulți militari ruși înarmați care le intraseră în curte și care se puseseră pe cotrobăit

Eroi din Ucraina
Eroi din Ucraina
12 martie 2022, 05:38

Cei trei soldați au încercat mai întâi poarta din tablă, s-au chinuit să o deschidă, după care au intrat în curte și au început să încerce ușile casei, asigurându-și spatele unii altora.

La un moment dat, se aud strigătele proprietarilor, doi vârstnici îmbrăcați cu pulovere albastre, care ies dintr-o anexă din spate, se apropie îndrăzneț de soldați, țipă la ei și le fac semn să plece.

Invadatorii se opresc cu stupoare. Pe fundal se aud mai multe bubuituri, iar după poziția uneia dintre arme, se pare că unul dintre soldați a tras cel puțin un foc de avertisment. Efectul nu a fost cel scontat, pentru că bătrâneii au continuat să țipe la ei.

Prin învăluire, dar fermi pe poziție, vârstnicii înaintează și îi împing pe soldații care nu au de ales decât să iasă din curte. Un al patrulea militar care auzise scandalul nici nu a mai îndrăznit să intre să își ajute tovarășii.

Bătrâneii nu se grăbesc să închidă poarta, ci vor să se asigure că militarii se îndepărtează.

Clipul s-a viralizat sub hashtagul #UkrainianHeroes – #EroiUcraineni.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite