Doi traficanţi înarmaţi cu pistoale, prinşi de procurori în timp ce vindeau cocaină

Cocaină
Cocaină
8 aprilie 2022, 12:41

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au reţinut vineri, pentru 24 de ore, doi inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic intern de droguri de mare risc, în formă continuată.

Procurorii susţin că, pe 31 martie şi 7 aprilie, unul dintre inculpaţi a vândut 368,32 grame de cocaină contra sumei totale de 53.000 de lei şi 5.000 de euro, la ultima tranzacţie drogurile fiind aduse de cel de-al doilea inculpat.

De asemenea, la data de 7 aprilie, cei doi inculpaţi au deţinut, în vederea vânzării, cantitatea de 396,95 grame de cocaină. Cu ocazia percheziţiilor corporale efectuate în cauză au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor două pistoale, nesupuse autorizării, 4 carduri bancare, un cuţit cu lama de aproximativ 15 cm, 10 telefoane mobile şi 10 cartele sim.

În total, pe parcursul cercetărilor a fost indisponibilizată cantitatea totală de 765,27 grame cocaină.

În cursul zilei de vineri, inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite