Doi tineri din Giurgiu au fost reținuți pentru furt de componente de cale ferată. Paguba ajunge până la 91.000 de lei

Cale ferată pentru modernizare
Cale ferată pentru modernizare
24 noiembrie 2022, 14:58

Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Giurgiu a fost sesizat pe 7 noiembrie, de către un angajat al Districtului Linii 2 Vadu Lat, că „persoane necunoscute ar fi sustras 370 de plăci metalice de prindere şi componente CFR depozitate în vederea înlocuirii, în incinta districtului. În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă”, precizează un comunicat de presă, emis de IPJ Giurgiu.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat 303 plăci metalice, dintre cele sustrase, în curtea unei societăţi comerciale care se ocupă cu material feros, din localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu.

Miercuri, 23 noiembrie, poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Giurgiu, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în comunele Clejani şi Bucşani, la locuinţele persoanelor bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cei doi tineri au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite